onsdag 3 oktober 2012

Borrning på G

Jag har inte lyckats fixa inställningarna till en mer privat blogg, så att den blir lättillgänglig för t.ex. familjen, så jag fortsätter med lite öppet bloggande ett tag till. Därför, eventuella läsare, får ni se lite bilder från dagens brunnsborrning på Torpet. Vi var tyärr inte där, men sände ut en spion med mobilkamera:


På kvällskvisten pratade jag med borrgubben. Då hade de ännu inte hittat ned till berg... Som jag förstod det hade han matat ner 5 stycken 15-meters rör redan. Hmm, de skulle fortsätta tills mörkret föll och sedan fortsätta imorgon. Jag trodde nästan att vi bodde på en bergssida. Stora stenblock och grus hade de forcerat, men ingen berggrund. Fortsättning följer.

3 kommentarer:

  1. Åh, så roligt att få se lite mer. Försökte här i veckan att titta in hos dig men då var det stängt. Härligt att det finns brunnsborrare nu och att vi inte behöver handgräva som förr.
    Lena SW

    SvaraRadera
  2. Fniss, som sagt, trevligt att någon annan får borra istället för att du behövde gräva. Hoppas att ni fick bra och gott vatten.
    Lena SW

    SvaraRadera