tisdag 24 augusti 2010

Jag älskar vårt dass! Det är stort, ljust och inte klaustrofobiskt alls. Det finns till och med dubbelhål, om man känner för sällskap. På dass står en fin kommod med marmorskiva, vilket jag tycker är lite tjusigt.


                                      (Observera den obligatoriska kungaplanschen som syns i spegeln.)

I hinken finns kalk. Vi använder det, liksom ibland kompostströ. Vet inte vad som är bäst egentligen. Är det någon som vet mer än jag?

Och så en bild på ladan, bara för att den är så fin. Det är ett gammalt spåntak underst. Tänk vilket jobb någon haft med det!

3 kommentarer:

 1. Vilken kanonfin header du har på bloggen! Och en stuga med potential! På det dasset skulle jag kunna sitta och läsa en och annan tidning.
  Tack för att du tittade in hos mej och framförallt för din kommentar!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Vilket lyxdass!! Jag blir helt klart inspirerad att bygga ut : )
  Jag skrev om din blogg på min, lämnade en länk och lånade en av dina bilder, hoppas det är ok.

  SvaraRadera
 3. Hej! Jättefin blogg, och underbart dass! Jag har också använt kalk, men ska nu sätta in en urinseparerare och använda mull istället. Det gör att det inte luktar alls. Förut trodde jag att man behövde ha en jättetank som någon skulle behöva komma och tömma, men så är det inte. Det är bara en atrapp som man sätter på dasstunnan, men en slang som man kan leda till en dunk tex. Och sen spä ut med vatten och vattna blommorna med! :D Med en sån lösning luktar det härligt mull på dass.

  Jag svarar på dina frågor ang vedspisar under din kommentar på min blogg, vet inte vad som är praxis i bloggvärlden...

  Hörs!
  Andrea

  SvaraRadera